فروغ صراف
سمت: کارشناس بهداشت حرفه ای
شماره داخلی:417
شرح وظایف:
1) تشکیل کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار و طرح مسائل و مشکلات در جلسات کمیته
2) پیگیری موارد مطرح شده در کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار
3) تهیه و تدوین خط مشی های بهداشت حرفه ای بیمارستان
4) تهیه و تدوین برنامه عملیاتی با همکاری اعضا و اجرای آن مطابق جدول زمانبندی
5) تهیه و تدوین دستورالعمل های اجرایی آمادگی و مدیریت واکنش در شرایط اضطراری
6) ارزیابی ریسک در واحد های مختلف بیمارستان
7) شناسایی شغلهای موجود در بیمارستان و تعداد پرسنل هر شغل بر اساس تماس با عوامل زیان آور محیط کار
8) بازدید روزانه از بخش ها ، تهیه گزارش و تکمیل چک لیست های مربوطه و اعلام کلیه ایرادات و نواقص حفاظتی و بهداشتی وارائه پیشنهادات لازم جهت رفع آنها وانجام پیگیری های مربوطه
9) شناسایی عوامل زیان آور محیط کار، پیگیری در خصوص اندازه گیری آنها و ارائه اقدامات کنترلی
10) A مخاطرات فیزیکی
11) B مخاطرات شیمیایی
12) C مخاطرات بیولوژیکی
13) D مخاطرات ارگونومیک، روانی – اجتماعی و فاکتورهای سازمانی
14) نظارت بر نحوه اندازه گیری عوامل زیان آور بر اساس اهداف از پیش تعیین شده با توجه به اصول و شرایط اندازه گیری
15) تهیه MSDS مواد شیمیایی مورد استفاده در بخش های مختلف و آموزش آنها به پرسنل در معرض
16) برچسب گذاری مواد شیمیایی و نظارت بر طبقه بندی مناسب محلولهای شیمیایی
17) نظارت بر تهیه و استفاده صحیح از وسایل حفاظت فردی متناسب با هر بخش بیمارستان و همچنین نصب پوسترهای آموزشی بهداشتی و حفاظتی در محیط کار
18) تهیه پیش نویس دستور العمل جهت انجام معاینات پرسنل ( قبل از استخدام و دوره ای ) برای شغل های موجود و تهیه جدول آزمایشات اختصاصی به تفکیک نوع شغل
19) نظارت برانجام معاینات پزشکی قبل از استخدام ودوره ای بر اساس دستورالعمل و تشکیل پرونده بهداشتی پرسنل
20) اعلام موارد مشکوک بیماریهای حرفه ای به مدیر بیمارستان و مراکزمربوطه
21) تهیه دستورالعمل های ایمنی تجهیزات ، ساختمان، تجهیزات حمل و نقل و ...
22) ثبت آمار حوادث در بخش های مختلف بیمارستان ، پیگیری و ارائه راه حل جهت پیشگیری از موارد مشابه
23) همکاری مستمر در سیستم مدیریت کیفیت، حاکمیت بالینی، اعتبار بخشی وسایر امور مربوطه
24) تهیه و تدوین نیاز های آموزشی کارکنان در زمینه بهداشت حرفه ای
25) A آموزش عوامل زیان آور محیط کار و بیماریهای شغلی به تفکیک بخش های بیمارستان
26) B آموزش نحوه صحیح استفاده از MSDS در مواجهه با عوامل زیان آور شیمیایی
27) C آموزش نحوه صحیح حمل بار
28) D آموزش کارکنان در طی دوران حاملگی
29) E آموزش دستورالعمل مدیریت خطر در شرایط اضطراری
30) F آموزش موارد کاربرد و راهنمای عملی استفاده از وسایل حفاظتی (گان، ماسک، محافظ چشم، دستکش، کفش و روپوش)
31) G آموزش رعایت الزامات بهداشتی – ایمنی کارکنان در صورت تماس با خون و مایعات و بافت های بدن
32) H آموزش نحوه صحیح ریختن مایعات از ظرفی به ظرف دیگر
33) به روز رسانی اطلاعات و آگاهی کارکنان واحد بهداشت حرفه ای و ارتقا سطح آگاهی کارکنان این واحد از طریق شرکت در دوره های آموزشی
34) شرکت در کلیه جلسات آموزشی و بازآموزی، همایش ها و جلسات کمیته های تخصصی
35) مستندسازی اقدامات و پیگیری های بهداشتی انجام شده در بیمارستان
36) ارسال یک نسخه از کلیه اقدامات انجام شده و نتیجه اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار به معاونت بهداشتی