• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۷/۲۸
دستگاه های دیالیز بیمارستان های قزوین، توسط كارشناسان وزارت بهداشت ارزیابی شد

به گفته دکتر زهرا رجبی، مدیر امور بیماری های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز ۲۷ مهر ۱۴۰۰ کارشناسان اداره کل تجهیزات پزشکی، واحد کنترل کیفیت و امور بیماری های خاص وزارت بهداشت، با حضور در بخش های دیالیز به بررسی وضعیت کیفی دستگاه های دیالیز پرداختند.

دکتر رجبی اظهار کرد که این کارشناسان از بخش های دیالیز مراکز آموزشی و درمانی بوعلی سینا و ولایت بازدید داشتند و مقرر شد نتایج این ارزیابی به وزارت بهداشت منعکس شود تا تصمیمات بعدی برای ارتقای این دستگاهها صادر شود. وی افزود: این کارشناسان از بخش دیالیز در حال تجهیز بیمارستان شفای تاکستان نیز بازدید داشتند و افزایش ظرفیت دیالیز این شهرستان را مطلوب ارزیابی کردند.

مدیر امور بیماری های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مقصد بعدی این ناظرین را فضای جدید کلینیک محمدزاده عنوان کرد و گفت: فضای در حال ساخت این کلینیک، برای تخصیص مرکزی جامع، برای بیماران دیالیزی ‌و ارتقای سطح خدمات تشخیصی و درمانی آنان، مورد تایید کارشناسان وزارتی قرار گرفت.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0