۱۴۰۱/۰۴/۰۷
selectedimage
توسط اداره بیماری های اسکلتی – عضلانی وزارت بهداشت
امكان شروع پایلوت برنامه پوكی استخوان و پیشگیری از شكستگی ناشی از آن در استان قزوین پایش شد

دکتر فاطمه حاجی ولی زاده، رئیس اداره پیشگیری و کنترل بیماری­های اسکلتی– عضلانی وزارت بهداشت و کتایون کاتب، کارشناس آن اداره، روز پنجم تیر 1401، شروع پایلوت برنامه پوکی­استخوان و پیشگیری از شکستگی ناشی از آن را در استان قزوین، امکان­سنجی کردند.

مراحل اجرای این برنامه در مرکز خدمات جامع سلامت (هادی آباد) با حضور مسؤولان مذکور و دکتر نسرین تنکابنی، رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر استان قزوین و آمنه احدی­زاده، کارشناس برنامه استئوپروز استان ارزیابی شد و سپس کلینیک محمدزاده، با حضور فریدون شعبانی، مدیریت این کلینیک، برای بررسی دستگاه دانسیتومتری و امکان تعداد پذیرش مورد بازدید قرار گرفت.

در پایان در در نشستی با حضور دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین و دکتر ناهید یزدی، معاون فنی معاونت بهداشت، اهمیت اجرای برنامه و امکانات موجود و شرایط مورد نیاز اجرای آن بررسی شد

امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱