۱۴۰۱/۰۴/۰۷
selectedimage
پرنیا سلمانی، به رقابت های تكواندو نوجوانان جهان راه یافت

پرنیا سلمانی، برای حضور در مسابقات تکواندو نوجوانان جهان، در ترکیب نهایی تیم ملی ایران قرار گرفت تا روز هشتم مرداد 1401 به شهر صوفیه کشور بلغارستان اعزام شود. وی فرزند مصطفی سلمانی، تکنسین فوریت های پزشکی استان قزوین و شهناز اکبری، پرستار مرکز آموزشی و درمانی شهید رجایی قزوین است.

محمدحسن ارداقیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان این خبر، افزود:  روز پنجم تیر 1401 و به میزبانی دانشگاه آزاد همدان، رقابت های انتخابی تیم تکواندو نوجوانان کشور، در رده دختران برگزار شد و پرنیا سلمانی از قزوین، با افتخار در بین افراد انتخابی برای اوزان دهگانه قرار گرفت.

ارداقیان، این موفقیت غرورآفرین را به این ورزشکار تلاشگر، خانواده اش و خانواده بزرگ حوزه سلامت در استان و کشور، تبریک گفت و به نمایندگی از آنان، برای پرنیا سلمانی، در رقابت های جهانی، آرزوی پیروزی کرد.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱