۱۴۰۰/۰۴/۲۶
تأكید رییس دانشگاه علوم پزشكی قزوین بر ساماندهی سامانه «سعاد» توسط مدیران گروه ها

در نشستی که روز 20 تیر 1400 به منظور بررسی مشکلات آموزشی گروه های علوم پایه دانشکده پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، دکتر پیمان نامدار، رییس دانشگاه بر ساماندهی هر چه جدی تر و سریعتر سامانه «سعاد» توسط مدیران گروه ها تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان چالش ها و مشکلات آموزشی، از مدیران گروه ها خواست تا پایان هفته، هر گونه ابهامی در خصوص این سامانه دارند را با مساعدت امور هیأت علمی معاونت آموزشی، رفع کنند.

دکتر نوید محمدی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم گفت: رئیس دانشکده پزشکی با برگزاری نشست ها با مدیران گروه های آموزشی، در خصوص حضور گروه های غیربالینی آزمایشگاهی در بیمارستان های آموزشی برنامه ای مدون ارائه کند تا پس از رایزنی با معاونت درمان دانشگاه، در نشست هیات رئیسه دانشگاه، مصوب شود.

دکتر محمدی ضمن درخواست از مدیران گروه ها برای در نظر گرفتن تمامی جنبه های آموزشی و پژوهشی در این برنامه، اظهار کرد: رئیس دانشکده پزشکی و گروه میکروب شناسی، موضوع جذب دانشجوی PhD در این رشته را با جدیت هر چه بشتر پیگیری و نتیجه را به معاونت آموزشی منعکس کنند.

در این نشست، دکتر سید مهدی میرهاشمی، سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر سونیا اویسی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، دکتر پیمان حیدریان، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر امیر کاظمی فر، رئیس دانشکده پزشکی و مدیران گروه های غیربالینی دانشکده پزشکی حضور داشتند. مکان نشست، سالن جلسات دانشکده بهداشت و پیراپزشکی بود.

گفتنی است، سامانه سعاد به منظور ارزشیابی عملکرد اساتید راه اندازی شده است.