اخبار اسلایدی
نشست شورا و سلامت با حضور اعضای جدید شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان البرز برگزار شد
به مناسبت آغاز فعالیت اعضای جدید شورای شهر و به همت شبکه بهداشت-درمان شهرستان البرز و با هدف معرفی خدمات شبکه و بیان مطالبات حوزه بهداشت و سلامت از شوراها، نشست شورا و سلامت با حضور فرماندار شهرستان البرز، کلیه اعضای جدید شورای شهر و مدیر شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز برگزار شد.
در این جلسه عسگری فرماندار شهرستان البرز به بیان دستاوردهای طرح تحول سلامت و همچنین توجه به سلامت روان و ضرورت توجه به آن و لزوم توجه به پیشگیری و خودمراقبتی و اصلاح سبک زندگی صحبت کرد. ایشان در این جلسه کاهش آسیبهای اجتماعی را نیازمند مشارکت جامعه و همه مردم دانست.
مهندس عزیزخانی مشاور رییس دانشگاه و مسئول دبیرخانه شورای سیاست گذاری سلامت استان در ادامه به مقایسه شاخصهای سلامت در استان، کشور، منطقه و جهان پرداخت.
دکتر مهرعلیان مدیر شبکه بهداشت-درمان شهرستان البرز نیز به بیان وظایف کلی واحدهای مختلف شبکه و نیازها و مطالبات آنها از اعضای شورای شهر و روستا پرداخت.
در پایان جلسه هدایایی به رسم یادبود به شوراهای شهر و روستا اهدا شد.