به مناسبت 9 اردیبهشت روز جهانی بهداشت حرفه ای
به نام خدا
همانگونه که مستحضرید 9 اردیبهشت ماه 1396 مصادف با 28 آوریل 2017 میلادی ، روز جهانی ایمنی و سلامت (بهداشت حرفه ای) می باشد متن ذیل به عنوان شعار روز جهانی بهداشت حرفه ای در سال جاری تصویب شده است :
" محیط کار ایمن و سالم در گروه بهینه سازی اطلاعات ایمنی و سلامت کار"
لذا با عنایت به اهمیت توجه به ایمنی و سلامت نیروی کار و در راستای برپایی مراسم بزرگداشت این روز فعالیت های زیر متناسب با شعار مذکور پیشنهاد می شود.
جدول فعالیتهای پیشنهادی به مناسب گرامیداشت روز جهانی بهداشت حرفه ای در سال1396
ردیف عنوان پیشنهادی
1 تشکیل کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار با موضوع هماهنگی و برنامه ریزی گرامیداشت روز جهانی بهداشت حرفه ای.
2 قدردانی از افرادی که خدمات ارزنده ای برای ارتقای سلامت نیروی کار ارائه نموده اند و گامهای اساسی در جهت ایجاد محیط کار سالم برداشته اند.
3 استفاده از پلاکارد، تراکت ، پمفلت در زمینه ایمنی ، بهداشت و سلامت نیروی کار و توزیع آن در بین جامعه هدف.
4 ارسال پیام کوتاه از طریق تلفن همراه ، ارسال پیام و مطالب آموزشی از طریق سیستم های اتوماسیون داخلی
5 اجرای مسابقات ورزشی (طناب کشی ، دارت و......) در بین کارکنان و گارگران.
6 اجرای مسابقه نقاشی دربین اعضای خانواده کارکنان و کارگران با موضوع ایمنی و بهداشت کار و شعار سال و تقدیر از آثار برتر و ارسال نمونه آثار به واحد بهداشت حرفه ای شهرستان از طریق آدرس ایمیل.
7 اجرای مسابقه ساخت کلیپ با موضوع آموزش خودمراقبتی در زمینه موضوعات مختلف ایمنی و سلامت کار در بین کارگران و کارکنان و تقدیر از آثار برگزیده و ارسال آثار برگزیده به واحد بهداشت حرفه ای شهرستان از طریق ایمیل یا تحویل حضوری توسط کارشناس بهداشت حرفه ای تا تاریخ 06/02/96.(لازم به توضیح است کلیپ ضبط شده حداکثر به مدت 5 دقیقه و با وضوح تصویر و صوت مناسب انجام شود) پس از ارسال و بررسی موارد ارسالی از گروههای منتخب به نحو مقتضی تقدیرخواهد شد.
8 ارسال خاطرات کارشناسان بهداشت حرفه ای از طریق آدرس ایمیل به واحد بهداشت حرفه ای شهرستان( از اثر برگزیده در مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت حرفه ای تقدیر خواهد شد.)
 alborz_hse@qums.ac.ir
9 معرفی کارگران برتر در زمینه مشارکت در اجرای برنامه های بهداشت حرفه ای با اشاره به دلایل انتخاب از سوی اعضای کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار به واحد بهداشت حرفه ای شهرستان تا مورخ06/02/96 .(لازم به توضیح است به قید قرعه از نفر منتخب تقدیرخواهد شد.)
10 تهیه گزارش اقدامات و دستاوردهای موثر در زمینه کنترل عوامل زیان آور محیط کار و بهداشت حرفه ای  مربوط به سال 95  در قالب پاورپوینت (حداکثر 10 اسلاید) و ارسال گزارش از طریق ایمیل به واحد بهداشت حرفه ای. (لازم به توضیح است از بین گزارشات ارسالی 3 تا 5 مورد پس از بررسی و انتخاب هر یک به مدت 10 دقیقه در مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت حرفه ای توسط کارشناس بهداشت حرفه ای صنعت مربوطه  ارائه خواهد شد)
11 جمع بندی و مستندسازی فعالیتهای انجام شده و گزارش اقدامات به واحد بهداشت حرفه ای تا مورخه 07/02/96.
لازم به توضیح است مراسم گرامی داشت روز جهانی بهداشت حرفه ای در مورخ09/02/96 در محل سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت شهری الوند 2 راس ساعت 9:00 برگزارخواهد شدو  از کارشناسان بهداشت حرفه ای منتخب ویکی از پیشکسوتان بهداشت حرفه ای در مراسم روز مذکور تقدیر به عمل خواهد شد.