اخبار
حضور روزانه مراقبین سلامت به منظور نظارت بر اجرای پروتکل های فاصله گذاری اجتماعی

1399/4/2 دوشنبه

به منظور نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در هنگام برگزاری امتحانات نهایی ، مراقبین سلامت شبکه بهداشت و درمان روزانه از تاریخ 17 خرداد 99 همزمان با شروع امتحانات نهایی تا 16 تیر 99 زمان پایان امتحانات نهایی در مدارس شهرستان البرز حضور دارند.

به گفته صفر فیض الهی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان البرز، این شهرستان 15 حوزه امتحان نهایی دارد که در هر کدام با هماهنگی واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه به صورت روزانه یک مراقب سلامت حضور دارد.

وی افزود مراقبین سلامت یک ساعت قبل از امتحان تا پایان زمان امتحان در محل برگزاری آزمون حضور دارند و اقدامات لازم را در راستای دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کورونا در حوزه‌ها و کانون‌های برگزاری امتحانات و آزمون‌ها انجام می دهند.

فیض الهی گفت: مراقبین سلامت همچنین به صورت روزانه کلیه دانش آموزان را از لحاظ علائم کرونا غربالگری و تب سنجی کرده و نسبت به ارجاع دانش آموزان علامت دار به مراکز خدمات جامع سلامت و همچنین برگزاری امتحان این دانش آموزان در اتاق ایزوله اقدام می کنند.

مسئول حوزه سلامت شهرستان البرز همچنین اظهار داشت: نظارت بر گندزادیی محل آزمون، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و چیدمان صندلی ها ، نصب پوسترهای هشدار دهنده و غیره نیز از مواردی هستند که به صورت روزانه توسط مراقبین سلامت بازدید و در صورت لزوم توصیه های لازم به مدیر انجام می شود.